Te is az éjszakai fürdőzés megszállottja vagy?

»»Te is az éjszakai fürdőzés megszállottja vagy?

Te is az éjszakai fürdőzés megszállottja vagy?

Akik még néhány évvel ezelőtt szerették volna élvezni az éjszakai fürdőzés kellemes hangulatát, azoknak bizony erősen törniük kellett a fejüket, hogy pontosan melyik az a fürdő hazánkban, ahol erre van lehetőség. Ám manapság már egyre több helyen tudunk kellemes éjszakai fürdőt venni, hiszen elkezdett megerősödni Magyarországon is a fürdőkultúra. Egyre több strand, uszoda és fürdő nyílik az ország minden pontján, így Hazánkat egyre többen hívják a fürdők országának is.

Medenceépítés érdekel

A hazánkban található pancsolók nagy részére már igaz az, hogy a szaunákat, a gőzfürdőket már nem csak napközben, hanem a késő esti, vagy akár az éjszakai órákban is igénybe vehetjük, mint extra szolgáltatás. Akik imádnak a fürdőben lazítani, azok számára ez jó hír, hiszen mikor máskor lehetne igazán kellemeset pihenni, mint este, egy hosszú nap végén?

Budapest: Széchenyi Fürdő

Talán nincs olyan ember, aki ne látta volna még a fürdőről készült igen híres fotót, ahol az látható, ahogy a téli hidegben a gőzölgő vízben a szabad ég alatt sakkoznak a vendégek. A Széchenyi Fürdő Európa egyik leghíresebb és legnépszerűbb fürdőjének számít, építése még 1909-ben kezdődött, és 1913-ra tudták teljesen befejezni. A Széchenyi Fürdőben a kellemes éjszakai fürdőzésre minden nap van lehetőség, a nyitva tartás szerint a kültéri medencékben 22:00-ig, a beltéri medencékben pedig minden nap 19:00-ig mártózhatunk meg.

2018-as év tavaszi időszakában a Széchenyi Fürdő kültéri medencéit teljesen felújították, így a vendégek a legmodernebb és a legújabb medencéket 2018. június 1-vel tudták újra elfoglalni. A Fürdő folyamatos újításon megy keresztül, hiszen alig 2 éve lett készen hazánk első termál kaszkád hőlégkamrája is. Ez a speciális kamra a gőzfürdőzésre, illetve a szaunázásra hasonlít, ám ez az egyik legritkább szaunázási forma. Különlegessége abban rejlik, hogy a kaszkádját a saját termálvíz táplálja.

Szeged: Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő

A szegedi termál- és wellness hely, a ma már több mint 100 éves Anna Fürdő gyönyörű, felújított műemlék épületében találgató meg. Az épület lényegében két szárnyra tagolódik, mivel a szolgáltatások elkülönülnek, lehetőségünk van külön – külön vagy kombinált belépőjegyet is vásárolni. A híres fürdő természetes gyógykincse az Anna víz, melynek külső felhasználása segíteni tud a mozgásszervi megbetegedéseken, különböző bőrproblémákon és belsőleg a légzőszervek gyógyításában is. A felújított Anna Fürdőben lehetőség van az éjszakai fürdőzésre minden hétköznap 21 órától egészen 24 óráig. A termál és a wellness részleg 20 óráig, a gyógyászati részleg pedig 19 óráig áll a rendelkezésünkre.

A szegedi Anna Fürdő jobb szárnyában találjuk meg a fürdő termál részlegét, mely kimondottan családok, barátok pihenését és teljes kikapcsolódását szolgálja. A kellemes gyógyvíz segít regenerálódni és a teljes pihenésben, ellazulásban is. Megépült a fürdőépület mellé a modern háromemeletes gyógyászati központ is, mely fizioterápiás ellátást is nyújt az ideérkező betegek számára. Ők orvosi javaslatra, beutalóval tudjál igénybe venni a gyógyászati részleget, ahol napi 4 órát tudnak eltölteni, szakorvosi ellenőrzés mellett pedig összesen négyféle kezelésen tudnak részt venni több héten keresztül.

2018-07-13T16:16:42+00:00Tippek|