A medencefedés egy sarkalatos pontja a karbantartásnak. A fedés megvédi a medencét a feleslegesen vízbe kerülő bogaraktól, szennyeződésektől, falevelektől, csökkenti a vegyszerezés gyakoriságát, megtartja a víz hőfokát, illetve védi a medence burkolatát a káros sugaraktól.

Medenceépítés érdekel

A buborékfóliás thermotakarótól kezdve a téli takarófedésen keresztül, a polikarbonát fedéseken át, a jakuzzi fedésekkel együtt egészen a biztonsági fedésekig nálunk bárki, bármilyen méretben megtalálhatja az egyéni igényeinek legjobban megfelelő medencefedést.

Szolártakaró, nyári medencefedés

Kifejezetten szezonális időszakra alkalmazható, kék színű, UV álló, szabadon méretezhető, vízfelszínén úszó levegő buborékos fedő takaró. (téliesítése kötelező!)

Téli medencefedés

A téli medencefedő takaró lényegesen nagyobb méretű a nyári takarónál, hiszen ennek túl kell lógnia a medencetest minden oldalán. Általában fekete vagy sötétszürke színben kapható. A kültéri medencék téliesítése akkor kezdődhet meg, ha a víz hőfoka tartósan 15 fok alá kerül.

Eltolható polikarbonát medencefedés

A medencézési szezont körülbelül 3-4 hónappal hosszabbítja meg, így a medence kora tavasztól egészen késő őszig használhatóvá válik. A fedés sínpályhoz van kötve így nyitható és zárható az időjárási körülményeknek megfelelően. Az átlátszó polikarbonát betétek alumínium kerettel vannak merevítve.

Biztonsági medencefedés

A biztonsági fedés kifejezetten a gyerekek és a házikedvencek közvetlen biztonsága érdekében használatos. A medence végében feltekercselve tárolható medence használat közben. Maximális teherbírása: 50kg. Fontos, hogy csak sík területen alkalmazható. (Nem lóghat ki a medencéből pl.: létra)

Jakuzzi fedés

A jakuzzi kényelmi érzetét elsősorban a víz hőfoka határozza meg, így a fedés szinte elengedhetetlen a pezsgőfürdő tulajdonosok számára. Kínálatunkban megtalálható az “egyszerű” hőszigetelt thermotető és a télikert jellegű polikarbonát fedés is jakuzzik számára.