Medence építési árak

  A küldéssel elfogadja, hogy ajánlatot adjunk (Adatkezelés)

  Már fillérekért hozzájuthat bárki a különböző típusú, egy-két szezont megélő medencékhez, de az épített medence a mai napig státuszszimbólumnak számít.

  Medencéink a pontos megtervezés és precíz kivitelezés után egy életre szóló élményt nyújtanak az újdonsült tulajdonosoknak. Az építés során csak minőségi anyagok kerülnek felhasználásra. Medencéink minden esetben passzív oldalfalakkal rendelkeznek, aminek köszönhetően a hőszigetelés kérdése egy megoldott probléma. Az üvegszállal erősített fólia alkalmazásával szinte tönkretehetetlen burkolatot képzünk a medencékben. A környezeti behatásoknak stabilan ellenálló vasbetonnal erősített szerkezet biztosítja, hogy amíg a háza áll, legalább addig a medencéje is fog. A nyomó-, illetve szívóoldali csövek biztonságos rögzítést kapnak, így földmegsüllyedés esetén sem károsodhatnak a gépészeti elemek. Medencéink tetszőleges körüljáró burkolattal terhelhetőek.

  Rendkívüli hangsúlyt fektetünk a megrendelő igényeinek tökéletes kielégítésére, legyen szó akár feszített-, akár süllyesztett víztükrű medencéről. Azon dolgozunk, hogy mind szerkezeti, mind gépészeti, élménytechnológiai, mind esztétikai szempontból maradandót alkossunk, így emelve a megrendelő bizalmát irányunkban.

  A fólia burkolatú medencék tökéletes vízzárást biztosítanak, akármilyen alakú medencéről is beszélünk. A megfelelő fólia színének, illetve tapintásának kiválasztása érdekében rendkívül széles paletta áll rendelkezésünkre.

  Medenceépítés építés lépésről lépésre

  1. Medence Tervezés

  Legfontosabb lépés a medenceépítés során, hiszen ennek a leírásnak alapján fog elkészülni az “életre szóló” medence. Aminek feltétlenül szerepelnie kell benne az a medence méretei, a víztükör- (süllyesztett vagy feszített), a világítás(ok) -, a befúvók-. a lépcső -, a napozó-, továbbá az élményelemek helyzete, és nem utolsó sorban a vízfűtés illetve a vízkezelés módja.

  Érdemes gondolni ilyenkor már a medence fóliájának kiválasztására, illetve a fedés mivoltjáról is, de ezek később még könnyedén újragondolható tényezők, amik nem befolyásolják a medence szerkezeti megépítését.

  Medence tervezése

  2. Földmunka

  A medence helyének pontos kitűzése után kezdődik a földmunka, amit akár általunk kért kivitelezésben, de akár házilagosan is meg lehet oldani. Egyetlen lényeges pontja a földmunkának, hogy az általunk előírt méretezés szerint kell történnie a földkitermelésnek.

  3. Medence építése

  A megrendelő által megtervezett medence szerkezeti és gépészeti építésének folyamata, aminek során szakembereink ügyelnek a precíz kivitelezésre.

  4. Medence burkolása

  A burkolás során kerül először a kezünkbe az Ön által kiválasztott fólia. A gyártó 10 év garanciát vállal a vízzáróságra megfelelő használat, illetve vízkezelés mellett. Burkolásnál nem a gyorsaságra, hanem a minőségre és a látványra törekszünk.

  Földmunka

  5. Medence gépészeti üzembe helyezése

  Az utolsó lépés a használatba vétel előtt, amikor a helyükre kerülnek a befúvók, a lámpák, az élményelemek.

  Üzemeltetés alá kerül a fűtés, a szűrés, a vízforgatás. Ehhez a ponthoz soroljuk még az első vízfertőtlenítést (vegyszeres kezelést) is, ami után már csak csobbanni kell a medencébe.

  A kivitelezési idő optimálisan 2-3 hétnél nem tart tovább, de sajnos néha tekintettel kell lennünk az időjárás viszontagságaira, ami időbeli csúszást jelenthet

  Kész medence
  Medenceépítés érdekel