Fő profilunk, az épített medencék teljes körű kivitelezése az első ásónyomtól kezdve, a medence megépítésén keresztül, a gépészet beüzemelésén és a fóliázáson át az utolsó szegélykő lerakásáig. Napozó, lábmosó, élménymedence, úszómedence, masszázs medence, jakuzzi? Kívánságának teljesítése nem jelent problémát számunkra.

Magas színvonalú szolgáltatásunk, annak köszönhető, hogy minden medencét a megrendelő kedve szerint alakítunk ki, mintha csak magunknak építenénk azokat. Munkánk egy életre szól, így a medence elkészülte után is jelen vagyunk legyen szó téliesítésről, karbantartásról, tavaszi nyitásról, vízkezelésről vagy csak tisztán tartásról. Medenceépítést, uszodatechnikai karbantartást és felújítást Magyarország teljes területén vállalunk akár magán, akár közösségi medencéről legyen szó.

Amit nyújtunk

Csapatunk korrekt, segítőkész, rugalmas és a legjobb szakmai felkészültséggel rendelkezik.

Medencéink

  • Csak masszív, időt álló, tartós, kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk
  • Választható méret, alak, mélység, szín
  • Egyéni igények kielégítése
  • Életre szóló élmények
  • Luxus és prémium kivitelezések

Erényeink

Tervezőnk tervezi az összes medencét, egyedi igények szerint addig, amíg a látványterv nem lesz tökéletes. Nincsenek rejtett költségek. A teljes kivitelezés maximum 3 hetet vesz igénybe.

Egyediség

Ötlet palettánk vevőről vevőre bővül, így mindenki megtalálhatja nálunk a számára legmegfelelőbb medencét. Személyre szabott árajánlatok kiadása. Helyszíni felméréseink alkalmával személyesebbé tudjuk tenni a megrendelésének hangulatát, illetve segíteni tudunk az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásában.

Mottónk: “Ön megálmodja, mi megépítjük!”